Hvem er vi?

Lær JM Inside at kende

Vi er et mindre rengøringsfirma med stor erfaring, Justyna og Martin Rasmussen er ejerne og har til sammen mere ind 20 års erfaring med rengøring, vi er en Polsk/Dansk sammensætning som supplerer hinanden rigtig godt i alt hvad vi gør.

Hos os er kvalitet og et godt slutprodukt i højsædet, vi udfører alle opgaver store som små, og udfører alt indenfor rengøring. F.eks. enkelt jobs såsom hovedrengøring af Erhverv/Privat enten som del af en fast aftale med flere rengøringsdage i ugen, eller med en gang hver 14 dag Evt. En gang om måneden alt efter hvilke ønsker og behov der er for den enkelte opgave.

Hos JM Inside er kunden i centrum, så vi med rette tilpasser os efter hver enkelt opgave, så de bliver skræddersyet og passer bedst muligt til hver eneste kunde.

Vi kommer altid forbi og ser på opgaven inden vi giver et uforpligtende tilbud, med lave priser og faste gode aftaler så hver enkelt opgaver løses præcis efter kundens eget ønske.

Få en fast aftale på grundig og professionel rengøring i Haderslev og omegn

Hvis du er interesseret i en fast aftale om rengøring, enten i dit private hjem, på et kontor eller i en institution, så står vi klar til at hjælpe dig. Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil kontakte dig med henblik på at udforme et godt tilbud.

Hvis du har spørgsmål til os vedrørerende vores services, så er du selvfølgelig også velkommen til at ringe til os på telefon 41 28 06 88 eller ved at skrive til os på mail@jminside.dk.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.